MEDLEM, BOKA HÄR:


FÖRSTA GÅNGEN?

Har du inget medlemskap på B2B? Köp en "prova på" i vår webshop och boka pass ovan


GYMPASS

Det som främst skiljer Gympass och X-fitpass är att på gympass används i regel ingen skivstång. Väldigt varierande träning där vi tränar din kondition och styrka. Vi kan springa, gå, hoppa, krypa, kasta, bära, dra osv. Allt i blandade intervaller och upplägg för att träna oss så brett som möjligt för livets alla utmaningar och rörelser. Alla kan vara med och alla kan göra precis sitt egna bästa då alla övningar kan "skalas". DVS förenklas så du kan göra din variant av övningen. Dessa skal-alternativ gås alltid igenom innan pass. 


X-fit

Världens just nu mest växande träningsform. Konstant varierande funktionell träning. Precis som på gympassen så tränar vi blandat kondition och styrka men med den skillnaden att på X-fitpass använder vi även skivstång. Man bör ha lyft med skivstång innan man deltar och man ska ha gått minst vår workshop "olympiska lyft" innan man kan delta i passet.


HIIT

Våra kortaste pass. På 30 min så levereras genomgång, uppvärmning, ca 20 min HögIntensivIntervall-Träning och nerjogg. Som på alla övriga pass så kan alla vara med och ge sitt allra egna yttersta. Kroppen är främsta redskap men ibland använder vi mindre vikter som motstånd för vissa övningar. Roligt, svettigt och extremt effektivt för muskelstyrka och konditionsträning. "Så mycket jobb som möjligt, på så kort tid som möjligt."


Utomhus (cirkelfys, cobrafit, dagens pass)

Alla dessa pass sker utomhus, oavsett väder.

Olika varianter av Cobra HIT-pass, stationspass och även löppass där alla pass anpassas så att varje individ kan köra i sitt egna högsta tempo. Med en sk Cobra som redskap styr du din motståndsvikt själv efter din styrka och behov. Vi tränar även med lastbilsdäck, mindre däck, bänkar och andra redskap vi kan använda för funktionell träning. 

Individuell träning i grupp för att du ska kunna ge ditt egna maximala under effektiva pass som förbättrar både din kondition och styrka.