Med anledning av Covid-19

  • Alla gäster måste maila/ anmäla att man vill träna.
  • Vi tar endast emot gäster på HIIT-pass just nu
  • Inga gäster på "Öppet golv" (egenträning) mellan 16:30-19:00 

På detta sätt kan vi informera gäster om hur vi jobbar för att motverka spridning av covid-19.

MEDLEM, BOKA HÄR:


FÖRSTA GÅNGEN?

Har du inget medlemskap på B2B? Köp en "prova på" i vår webshop och boka pass ovan


Vad står "X" för?

X-et innan namnet på våra pass står för att vi varierar träningen med precis alla träningsformer. Vi vill att alla ska bli bättre. Med det menar vi att genom att du tränar brett, lär dig nya saker och ständigt utvecklas så kommer du kunna klassa dig själv som mer vältränad än tidigare. Allt för att ge dig själv så bra funktionellt fungerande fysik, resten av ditt liv i alla möjliga livssituationer. Hjälpa grannen bära in en soffa, bära matkassarna upp för trappan, lyfta ner en tyngre låda från en hög hylla och kunna leka med sina barnbarn så länge som möjligt. 

Träningsformen passar garanterat alla oavsett utgångsläge och målsättning med din träning. Är du osäker men nyfiken så kontakta oss gärna så pratar vi ihop oss! 

X kan sammanfattas med tex gymnastik, styrketräning, rörlighet och kondition. Än bättre kan vi variera med med långa/ korta intervaller, max-styrka och uthållighetsstyrka och mycket mycket mer. Möjligheterna är oändliga precis som din potential. 


X-Conditioning & Strength

X-C&S är ett träningsprogram anpassat för bred träning. Vi vill bli bättre på allt! Dessa passen älskar du som både vill lära dig nytt, utvecklas och bli mer allround. definitionen av mer "fit". :)

Väldigt varierande träning där vi tränar din kondition och styrka. Vi kan springa, gå, hoppa, krypa, kasta, bära, dra osv. Allt i blandade intervaller och upplägg för att träna oss så brett som möjligt för livets alla utmaningar och rörelser. Alla kan vara med och alla kan göra precis sitt egna bästa då alla övningar kan "skalas". DVS förenklas så du kan göra din variant av övningen. Dessa skal-alternativ gås alltid igenom innan pass. 

Dessa passen programmeras av The Progrm. 


Conditioning

Conditioning är snarlikt X-C&S men med den stora skillnaden är att här sker inga tyngre lyft. Alltså mindre styrke/teknik-delar men desto mer tempo. Grunden i en vältränad kropp och bra hälsa är en god kondition, den skaffar du definitivt här med ett upplägg som med stor variation. 


HIIT (HögintensivIntervallTräning)

Även om detta är vårat totalt sett kortaste pass så är det extremt effektivt. Både fysiskt och för en stressig vardag. På 30 min så levereras genomgång, uppvärmning, ca 20 min HögIntensivIntervall-Träning och nerjogg.

Som på alla övriga pass så kan alla vara med och ge sitt allra egna yttersta. Kroppen är främsta redskap men ibland använder vi mindre vikter som motstånd för vissa övningar. Roligt, svettigt och extremt effektivt för förbränning, muskelstyrka och konditionsträning. "Så mycket jobb som möjligt, på så kort tid som möjligt."


Utomhus (cirkelfys, cobrafit, dagenspass)

Alla dessa pass sker utomhus, oavsett väder.

Olika varianter av Cobra HIT-pass, stationspass och även löppass där alla pass anpassas så att varje individ kan köra i sitt egna högsta tempo. Med olika redskap samt din kropp som det viktigaste redskapet styr du din motståndsvikt själv efter din styrka och behov. Vi tränar även med lastbilsdäck, mindre däck, bänkar och andra redskap vi kan använda för funktionell träning. 

Individuell träning i grupp för att du ska kunna ge ditt egna maximala under effektiva pass som förbättrar både din kondition och styrka.