Första gången och vill prova på? Eller skaffa medlemskap direkt. Använd länk nedan. 

Är du intresserad så hade det varit kul om du ville träffa någon av våra coacher och prata igenom ditt mål med träningen.

Helt kostnadsfritt!


Träning på B2B

Vi varierar träningen med precis alla träningsformer (crossfit). Vi vill att alla ska bli bättre. Med det menar vi att genom att du tränar brett, lär dig nya saker och ständigt utvecklas så kommer du kunna klassa dig själv som mer vältränad än tidigare. Allt för att ge dig själv så bra funktionellt fungerande fysik, resten av ditt liv, i alla möjliga livssituationer. Hjälpa grannen bära in en soffa, bära matkassarna upp för trappan, lyfta ner en tyngre låda från en hög hylla och kunna leka med sina barnbarn så länge som möjligt. 

Träningsformen passar garanterat alla oavsett utgångsläge och målsättning med din träning. Är du osäker men nyfiken så kontakta oss gärna så pratar vi ihop oss! 

Varierad träning kan sammanfattas med tex gymnastik, styrketräning, rörlighet och kondition. Än bättre kan vi variera med med långa/ korta intervaller, max-styrka och uthållighetsstyrka och mycket mer. Möjligheterna är oändliga precis som din potential. 


Passbeskrivning

 

Alla pass kan användas som redskap för att du ska nå din målsättning. Oavsett om det är komma i form, tappa vikt, öka muskler eller hitta en rolig träningsform. Vi har delat in passen i 3 "kategorier". Självklart behöver man inte hålla sig bara till en. Boxprogrammeringen och Bas-programmeringen följer sk periodiseringar och följs med fördel långsiktigt. Temapassen har mer ett fast inriktat fokus på specifikt område. 

 

X-FIT PRVN är vår "Boxprogrammering" och är ett träningsprogram anpassat för bredast möjliga träning med en långsiktig röd tråd. Vi vill bli bättre på allt! Dessa passen älskar du som både vill lära dig nytt, utvecklas och bli mer allround. definitionen av mer "fit". :)

Vi använder oss av den kända programmeringen "PRVN".

Väldigt varierande träning där vi tränar din kondition och styrka. Vi kan springa, gå, hoppa, krypa, kasta, bära, dra osv. Allt i blandade intervaller och upplägg för att träna oss så brett som möjligt för livets alla utmaningar och rörelser. Alla kan vara med och alla kan göra precis sitt egna bästa då alla övningar kan "skalas". DVS förenklas så du kan göra din variant av övningen. Dessa skal-alternativ gås alltid igenom innan pass. Tänk dig ett träningsprogram som du betalar dyra pengar för hos en PT, fast du gör det med grym gruppkänsla och coacher som stöttar dig på resan.

 

Bas-programmeringen är likt boxprogrammeringen en crossfitprogrammering MEN vi smalnar av den till att fokusera på bas-rörelserna. I slutet av varje pass avslutar vi såklart med en svettig WOD.

 X-lunchpass kommer att följa denna programmering så snarlikt som möjligt. (är 15 min kortare för att passa lunch-tränande)

Perfekt för dig som vill utveckla din styrka och teknik i olika, vanligt förekommande övningar på passen. Passen kommer alltid vara med en teknik/styrkedel i bla Styrkelyft, olympiska lyft och bas-gymnastik.

 

Temapassen inriktar vi oss på specifika områden. Lite kortare pass men med ett mer fokuserat syfte.

Mage/rygg Fokus på att stärka bål/rygg

Cardio Lågintensivt & högintensivt. Bra kondition är grunden i en vältränad kropp. Med hjälp av kroppen och cardio-maskiner

Mobilitet Fokuserar på din rörlighet, för träningen och för livet

Daily Burner Kom ner, svettas, ha roligt, bli trött och låt det brännas, högre tempo och inga tunga lyft

Morgonfys Likt Daily Burner men passet sker innan tuppen stigit upp

Fredagsfys Likt Daily Burner men passet sker innan du tar Fredagsmys

 

Tabatha är effektivt och roilgt. 20s jobb och 10s vila i mängd blandade övningar. 

Cirkelfys Är stationsträning i blandade intervaller. Mycket kroppsviktträning men även lättare vikter/motstånd kan förekomma.