Första gången och vill prova på?

Att prova på ett pass på B2B kostar inget första gången man provar!

Boka via sidan "schema" här på hemsidan och tryck "prova" på aktuellt pass. Ingen anledning att vänta, kom igång direkt!

Vill du sen fortsätta att prova innan du bestämmer dig kostar det endast 150kr / tillfälle. 

 

Skaffa medlemskap? Använd länk nedan. 

Är du intresserad så hade det varit kul om du ville träffa någon av våra coacher och prata igenom ditt mål med träningen.

Helt kostnadsfritt!


Träning på B2B

 

Vi varierar träningen enormt.

Vi vill att alla ska bli bättre. Med det menar vi att genom att du tränar brett, lär dig nya saker och ständigt utvecklas så kommer du kunna klassa dig själv som mer vältränad än tidigare. Allt för att ge dig själv så bra funktionellt fungerande fysik, resten av ditt liv, i alla möjliga livssituationer. Hjälpa grannen bära in en soffa, bära matkassarna upp för trappan, lyfta ner en tyngre låda från en hög hylla och kunna leka med sina barnbarn så länge som möjligt. 

Träningsformen passar garanterat alla oavsett utgångsläge och målsättning med din träning. Är du osäker men nyfiken så kontakta oss gärna så pratar vi ihop oss! 

Varierad träning kan sammanfattas med tex gymnastik, styrketräning, rörlighet och kondition. Än bättre kan vi variera med med långa/ korta intervaller, max-styrka och uthållighetsstyrka och mycket mer. Möjligheterna är oändliga precis som din potential. 


Passbeskrivning

 

Alla pass kan användas som verktyg för att du ska nå din målsättning. Oavsett om det är komma i form, tappa vikt, öka muskler eller hitta en rolig träningsform. Vi har delat in passen i 2 "kategorier". Självklart behöver man inte hålla sig bara till en. 

Boxprogrammeringen följer sk periodiseringar och följs med fördel långsiktigt. 

Temapassen har mer ett fast inriktat fokus på specifikt område. 

 

X-FIT vår "Boxprogrammering" och är ett träningsprogram anpassat för bredast möjliga träning med en långsiktig röd tråd. Vi vill bli bättre på allt! Dessa passen älskar du som både vill lära dig nytt, utvecklas och bli mer allround. definitionen av mer "fit". :)

Det du ännu inte kan, det lär vi dig på ett tryggt och säkert sätt. Alla har vi varit nya någon gång och belöningen är inspirerande när man känner att man utvecklas. Är du helt "grön" så rekommenderar vi dessa passen mest då där finns mest tid för teknikträning inlagt i passen.

För att skapa mer utrymme för teknik-träning har vi ett schemalagt pass som heter X-fit Basic. Vi gör egentligen samma som på vanliga X-fit, men ännu mer nedskalat och förenklat. Känner du dig extra osäker, gå denna vägen.

 

X-fit är en väldigt varierande träning där vi tränar din kondition och styrka. Vi kan springa, gå, hoppa, krypa, kasta, bära, dra osv. Allt i blandade intervaller och upplägg för att träna oss så brett som möjligt för livets alla utmaningar och rörelser. Alla kan vara med och alla kan göra precis sitt egna bästa då alla övningar kan "skalas". DVS förenklas så du kan göra din variant av övningen. Dessa skal-alternativ går vi alltid igenom innan pass. Tänk dig ett träningsprogram som du betalar dyra pengar för hos en PT, fast du gör det med grym gruppkänsla och coacher som stöttar dig på resan.

  

Temapassen inriktar vi oss på specifika områden. Lite kortare pass men med ett mer fokuserat syfte.

Accessorywork Styrka & prehab/rehab-träning. Tex styrka mage/rygg, axlar osv. 

Cardio Lågintensivt & högintensivt. Bra kondition är grunden i en vältränad kropp. Med hjälp av kroppen och cardio-maskiner

Mobilitet Fokuserar på din rörlighet, för träningen och för livet

Gympass Kom ner, svettas, ha roligt, bli trött och låt det brännas. Inga komplexa lyft.

Morgonfys Likt "gympass" men passet sker innan tuppen stigit upp och endast 30 min.

Fredagsfys Likt "gympass" men passet sker innan du tar Fredagsmys

HIT HIT står för Högintensiv träning. Upplägget är för alla och extremt effektivt och otroligt roligt! Inga tyngre vikter och mycket egenkroppsarbete. 

Cirkelfys Är stationsträning i blandade intervaller. Mycket kroppsviktträning men även lättare vikter/motstånd kan förekomma. 

HYROX Hyrox är en konditions-träningsform som blandar in styrkeövningar. Oftare lite längre pass och vi jobbar med redskap som slädar, hantlar, bollar och liknande. En del löpning och konditionsmaskiner mixas in. 

 

Gemensamt för alla passen är att alla gör sitt egna bästa efter sina förutsättningar. Är du nyfiken så kom och prova, kontakta oss för frågor eller tom boka ett kostnadsfritt möte där vi hjälper dig "styra upp" dina mål och vad som passar dig bäst.