Första gången och vill prova på? Eller skaffa medlemskap direkt. Använd länk nedan. 

Är du intresserad så hade det varit kul om du ville träffa någon av våra coacher och prata igenom ditt mål med träningen.

Helt kostnadsfritt!


Vad står "X" för?

X-et innan namnet på våra pass står för att vi varierar träningen med precis alla träningsformer (crossfit). Vi vill att alla ska bli bättre. Med det menar vi att genom att du tränar brett, lär dig nya saker och ständigt utvecklas så kommer du kunna klassa dig själv som mer vältränad än tidigare. Allt för att ge dig själv så bra funktionellt fungerande fysik, resten av ditt liv i alla möjliga livssituationer. Hjälpa grannen bära in en soffa, bära matkassarna upp för trappan, lyfta ner en tyngre låda från en hög hylla och kunna leka med sina barnbarn så länge som möjligt. 

Träningsformen passar garanterat alla oavsett utgångsläge och målsättning med din träning. Är du osäker men nyfiken så kontakta oss gärna så pratar vi ihop oss! 

X kan sammanfattas med tex gymnastik, styrketräning, rörlighet och kondition. Än bättre kan vi variera med med långa/ korta intervaller, max-styrka och uthållighetsstyrka och mycket mycket mer. Möjligheterna är oändliga precis som din potential. 


X-Conditioning & Strength PRVN/ BAS

X-C&S är ett träningsprogram anpassat för bred träning. Vi vill bli bättre på allt! Dessa passen älskar du som både vill lära dig nytt, utvecklas och bli mer allround. definitionen av mer "fit". :)

Vi använder oss av den kända programmeringen "PRVN".

Väldigt varierande träning där vi tränar din kondition och styrka. Vi kan springa, gå, hoppa, krypa, kasta, bära, dra osv. Allt i blandade intervaller och upplägg för att träna oss så brett som möjligt för livets alla utmaningar och rörelser. Alla kan vara med och alla kan göra precis sitt egna bästa då alla övningar kan "skalas". DVS förenklas så du kan göra din variant av övningen. Dessa skal-alternativ gås alltid igenom innan pass. Tänk dig ett träningsprogram som du betalar dyra pengar för hos en PT, fast du gör det med grym gruppkänsla och coacher som stöttar dig på resan.

På X-Bas följer vi samma programmering som på X-C&S men vi lägger mer tid och fokus på grundrörelserna i träningen. Alltså ett redan från början en nedskalad/förenklad variant av passet.


Daily Burner

Conditioning är snarlikt X-C&S men med den stora skillnaden är att här sker inga tyngre lyft. Alltså mindre styrke/teknik-delar men desto mer tempo. Grunden i en vältränad kropp och bra hälsa är en god kondition, den skaffar du definitivt här med ett upplägg som med stor variation. 


HIIT (HögintensivIntervallTräning)

Även om detta är vårat totalt sett kortaste pass så är det extremt effektivt. Både fysiskt och för en stressig vardag. På 30 min så levereras genomgång, uppvärmning, ca 20 min HögIntensivIntervall-Träning och nerjogg.

Som på alla övriga pass så kan alla vara med och ge sitt allra egna yttersta. Kroppen är främsta redskap men ibland använder vi mindre vikter som motstånd för vissa övningar. Roligt, svettigt och extremt effektivt för förbränning, muskelstyrka och konditionsträning. "Så mycket jobb som möjligt, på så kort tid som möjligt."


cirkelfys

HIT-pass, stationspass och även löppass där alla pass anpassas så att varje individ kan köra i sitt egna högsta tempo. Med olika redskap samt din kropp som det viktigaste redskapet styr du din motståndsvikt själv efter din styrka och behov. Vi tränar även med lastbilsdäck, mindre däck, bänkar och andra redskap vi kan använda för funktionell träning. 

Individuell träning i grupp för att du ska kunna ge ditt egna maximala under effektiva pass som förbättrar både din kondition och styrka.


Mobilitet & Mage/rygg

våra pass med spcifik inriktning. Mobiliteten siktar in sig främst på rörlighetsträning för att underlätta i annan träning och även i vardagen. 

Mage/Rygg fokuserar mest på just magen och ryggen och dess styrka. Mindre intensiva pass, men otroligt viktiga för vår kropp.